Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, mayonaise, medium dry sherry, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sojaolie, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Keukenlab:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:
Bijgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking: