18 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokboterbouilloncayennepepercitroencitroensapeigerookte visgroene kruidengroentekaaskerrieknoflookkreeftlaurierbladnootmuskaatolijfoliepeperplantaardige oliepreisambal oelekselderijuiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Garnalensoep Met Gerookte Garnalen En Sinaasappel

Ingrediënten:
croutons, gedroogde tijm, garnaal, knolselderij, water, cayennepeper, bakolie, sherry, sinaasappel, slagroom, tarwebloem, knoflook, tomatenpuree, ui, majoraan en wortel

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Kreeft à l'Americaine - homard à l'Americaine

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, cayennepeper, cognac, cognac fine champagne, droge witte wijn, knoflook, kreeft, laurierblad, peper, plantaardige olie, selderijstengel, sjalot, tomaat, verse peterselie, verse tijm, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gevulde spinkrab - araignée farcie

Ingrediënten:
broodkruim, droge sherry, grof zeezout, kippenbouillon, parmezaanse kaas, peper, plantaardige olie, prei, selderijstengel, sjalot, snijpeterselie, spinkrab, tomaat, ui, verse spaanse peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gegrilde tonijn

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, citroen, extra vierge-olijfolie, feta, groenten, grove mosterd, honing, rodewijnazijn, romainesla, sperziebonen, stokbrood, tomaat, tonijnsteak en zwarte olijven

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Een Flan

Ingrediënten:
blikje tonijn, cayennepeper, ei, gerookte vis, groene kruiden, groente, kaas, mosterd, pastis, room, tabasco, zalm en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Bouillon met noedels, groente, taugé & garnalen

Ingrediënten:
bouillon, ei, gamba's, gemalen koriander, gembersiroop, groente, ketjap asin, korianderblaadjes, kroepoek, mihoen, sambal, sherry, taugé en zoete chilisaus

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:

Gerookte kipperpaté

Ingrediënten:
bokking, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, groenten, kipper, magere kwark, nootmuskaat en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Morito:

Paddenstoelen-garnalenrijst

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, bosui, cantharel, citroen, fino sherry, kerstomaat, knoflook, laurierblad, oesterzwam, olijfolie, paellarijst, peterseliestengels, selderijstengel, spaanse ui, steurgarnaal, venkelknol, verse bladpeterselie, witte ui, witte wijn, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:

Bruschetta

Ingrediënten:
brood, gaar vlees, groente, kaas, knoflook, peper, ui, vis, zachte kruiden en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch