Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis, augurk, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, kreeft, laurierblad, olijfolie, peper, prei, saffraan, sinaasappelschil, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkel, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: