Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, ei, fruit, gedroogde kikkererwten, gember, groene kruiden, groente, kaneel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, kruiden, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rijst, rundvlees, ui, vis, vlees, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen: