29 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebloemboterdroge witte wijneigedroogd eekhoorntjesbroodgroentebouillonkastanjechampignonsnootmuskaatolijfoliepappardelleparmezaanse kaaspeperroomsjalotslagroomspaghettispinazietijmtomaatuizoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pasta met paddestoelen

Ingrediënten:
droge witte wijn, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pasta, peterselie, rucola, water, zongedroogde tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Ravioli met eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
boter, eekhoorntjesbrood, gedroogd eekhoorntjesbrood, gevogelteglace, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, slagroom en zout

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pappardelle met kip en paddestoelen

Ingrediënten:
basilicum, boter, droge witte wijn, gedroogde porcini, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mascarpone, pappardelle, peterselie, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met wilde paddestoelen

Ingrediënten:
boter, gedroogde porcini, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pomodori, rigatoni, sjalot, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Spaghetti met venusschelpen en paddestoelen

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, olijfolie, paddestoelen, saffraandraadjes, spaghetti, tomaat, ui, venusschelp, verse peterselie, visafval en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:

Pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
basilicum, eekhoorntjesbrood, farfalle, grotchampignons, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, peterselie, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

vittorio's pasta met clams en porcini

Ingrediënten:
clams, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, groene chilipepers, knoflook, peterselie, spaghetti, tapijtschelpen en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Farfalle met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwe kaas, citroen, extra vierge-olijfolie, farfalle, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde rode spaanse peper, handappel, hazelnoten, hüttenkäse, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, spinazie, tijm en truffelolie

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paddenstoelenpastei met pennette - pasticcio di penne ai funghi

Ingrediënten:
bloem, boter, eekhoorntjesbrood, ei, gladde pennette, groentebouillon, italiaans boterdeeg, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, porcini, slagroom, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / pastei / paddenstoelen / ovenschotel
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Polenta met garnalen - polenta pasticciata al gamberi

Ingrediënten:
boter, garnalen, groentebouillon, knoflook, nootmuskaat, paddestoelen, polenta, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Paddenstoelenstoof met tagliatelle

Ingrediënten:
bloem, groentebouillonblokje, italiaanse kruidenmix, kastanjechampignons, knoflook, milde olijfolie, paddenstoelen, bladpeterselie, rode wijn, roomboter, sjalot en tagliatelle

Keuken:
Nederlands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...