26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelaugurkazijnbieslookbloemboterdijonmosterdketchupknoflookkomkommerolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselieslatabascotomaatuiwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Brusselse martino met mosterd en zachtgekookt ei

Ingrediënten:
belgische mosterd, boter, citroenzest, eieren, ketchup, mager rundergehakt, mayonaise, mosterd, mosterdblad, sjalot, spruiten, sriracha, stokbrood, sumak, tabasco, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:

Zalmsalade

Ingrediënten:
aardappel, champignon uit blik, dille, dragon, ei, friszure appel, biet, gerookte zalm, imitatiekaviaar, mayonaise, mierikswortelpasta, mosterd, peterselie, rode zalm uit blik, sjalot, zoetzure augurk en zure room

Soort:
salade
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Gefrituurde hele ui

Ingrediënten:
ei, frituurolie, gedroogde oregano, halfvolle melk, ketchup, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, picadillo, tarwebloem en ui

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

PO'BOY

Ingrediënten:
bloem, cajunkruidenmix, eieren, mosterd, frituurolie, garnaal, ijsbergsla, maïsmeel, mayonaise, mierikswortel, mild paprikapoeder, sjalotje, tabasco en tomaten

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

snoekbaars met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, doorregen spek, droge witte wijn, ei, mayonaise, milde mosterd, olie, peper, sjalot, snoekbaars, tomaat, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Huzarensalade

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, dijonmosterd, doperwtjes, eieren, hamblokjes, mayonaise, peper en zout en sjalot

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Tartaar van paardenbiefstuk

Ingrediënten:
cayennepeper, eidooier, kappertjes, ketchup, mayonaise, paardenbiefstuk, peterselie, scherpe mosterd, tabasco, ui, worcestersaus en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Mascha Lammes - Wereldbroodjes

Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:

Smazeny Syr

Ingrediënten:
augurk, edammer, eieren, melk, grove mosterd, mayonaise, paneermeel, panko, kaas, sjalotje en zonnebloemolie

Keuken:
Tsjechisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
bieslook, ei, aardappel, ingemaakte paprika, kervel, knoflook, mayonaise, mosterd, pepers, peterselie, selderij, ui en zout

Keuken:
Frans / Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Lunch / snack of tussendoortje uit Het insectenkookboek:

Chebugschichi

Ingrediënten:
ananas, chilipoeder, ei, groene krulsla, hamburgerbroodjes, ketchup, knoflook, komkommer, mayonaise, meelwormen, mosterd, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rundergehakt, ui, yoghurt, zout en zwarte peper

Soort:
insecten
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Duitse Kartoffelsalat

Ingrediënten:
aardappels, augurk, azijn, dille, eieren, bieslook, mayonaise, mosterd, bladpeterselie, radijsjes, spekjes, ui en 
zout en peper

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:

Parmezaanse burgers

Ingrediënten:
borlottibonen, broodjes, broodkruim, champignon, cheddar, dressing, ei, maïzena, mayonaise, mosterd, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, rode wijn, sla, sojasaus, tomaat, tomatenketchup, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Italiaans
Soort:
barbecue/grill / brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gefrituurde krabballetjes

Ingrediënten:
augurk, basilicum, bloem, boter, broodkruimels, dijonmosterd, eierdooier, groene olijven, krabvlees, mayonaise, peper, peterselie, tabasco, ui en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Rauwe groenten - crudités

Ingrediënten:
azijn, dijonmosterd, ei, groenten, komkommer, mayonaise, olijfolie, radijs, rode biet, selderij, tomaat, verse basilicum, verse dragon, verse peterselie, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...