Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart
- Ingrediënten:
- jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van Sweet Food Lovin:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Whisky van de lage landen:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: