Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, brood, gember, groente, hamburgers, honing, knoflook, komkommer, korianderzaad, kruiden, kurkuma, laurierblad, mosterdzaad, olijfolie, specerijen, sperziebonen, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit Proef Puglia:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: