Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Petaluda - Mandje van gevlochten deeg met citroen-suikerpoeder en noten
- Ingrediënten:
- bloem, citroensap, ei, suiker, wanoten, water, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroen, druivenpitolie, ei, eidooier, fijn zeezout, gist, knoflook, laurierblad, limoen, melk, mosterd, natuurazijn, olie, olijfolie, paprikapoeder, plantaardige olie, prei, suiker, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Oh My Dish:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Vruchtentaarten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Chickslovefood:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / nagerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends: