Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Gesmoorde witte kool met doorregen rookspek en tijm
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, doorregen rookspek, extra vierge olijfolie, tijm, witte kool, zeezout en zwarte peper
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gerookt spek, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, spek, suiker, tijm, tomaat, ui, varkensvlees, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / bijgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Bijgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Snack of tussendoortje uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The naked chef:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit Home made:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home made:
Lunch uit Zuur: