201 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebasilicumbleekselderijbotercitroensapeikippenbouillonknoflooklauriermelkolijfolieoreganopeperpeterselieplantaardige oliepreirozemarijnrunderbouillonsuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Sauce brune - Bruine saus met bloem

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouquet garni, bruine fond, geklaarde boter, gekookte ham, mager spek, olie, peper, reuzel, runderbouillon uit blik, tomatenpuree, ui, wortels en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten:

Tomaten-venkelbroodjes

Ingrediënten:
bloem, eidooier, eieren, fijne tafelsuiker, boter, instantgist, olie, zout, tomatenpuree, venkelzaad en volle melk

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cobbler met twee tomaten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, gedroogde tomaten, karnemelk, maïsmeel, natriumbicarbonaat, olie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Cobbler van tomaat uit blik

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, cayennepeper, chilipepervlokken, ei, karnemelk, maïsmeel, maïzena, natriumbicarbonaat, olie, oregano, tomaten uit blik, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce tomate - Tomatensaus

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, fond, gekookte ham, knoflook, laurier, mager spek, olie, peterselie, runderbouillon, suiker, tijm, tomaten, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Courgettekoekjes Met Tomaten Gemberchutney

Ingrediënten:
boter, eieren, bloem, garam masala, gehakt, peterselie, gemberwortel, gerookt ontbijtspek, courgette, ei, kerriepoeder, lente-uitjes, lichtbruine suiker, limoen, melk, munt, olie, pannenkoeken, rode chilipeper, siroop, sjalot, suiker, tarwebloem, zout, tomaten, verse koriander, peper, volkorenmeel, water en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Gnocchi met tomaat en pesto

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloem, deeg, basilicum, pijnboompitten, gnocchi, olijfolie, knoflook, knoflooktenen, kruimige aardappelen, nootmuskaat, olie, olijf, olijfolie, parmezaanse kaas, parmezaanse kaas, pasta, 
zout en peper, pesto, pijnboompitten, puree, tomaat, knoflook, tomaten, verse peper, water en zout

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Currykip met tomaten - chicken country captain

Ingrediënten:
bloem, groene paprika, kerriepoeder, kip, knoflook, krenten, paprikapoeder, plantaardige olie, rijst, rozijnen, tijm, tomaat, ui, verse bacon, verse peterselie, witte amandelen, witte peper en zout

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / rijst / gevogelte
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vis met tomaten en noten - samak magli kousbariyeh

Ingrediënten:
bloem, gemalen koriander, gemalen piment, hazelnoten, olijfolie, paprikapoeder, pijnboompitten, plantaardige olie, saffloerolie, tomaat, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, walnoten, witvis en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans / Egyptisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Mediterrane tofoepannenkoeken

Ingrediënten:
arachideolie, basilicum, bloem, gedroogde tomaat, geroosterde paprika uit pot, koriander, neutrale olie, pijnboompitjes, rijstmeel, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel, zout en zwarte olijf

Keuken:
Aziatisch / Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Haal meer recepten op...