Recept uit Wild en gevogelte:
Saus met spekreepjes en champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gevogelteglace, magere room, sjalot, slagroom, spekreepjes, water, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / wild en gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, tijm, ui, witte peper, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: