Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met gember
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, knoflook, maïzena, peper, sherry, sojasaus, suiker, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, biefstuk, bloem, citroensap, droge sherry, ei, gehakt, gemberpoeder, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, olie, peper, plantaardige olie, sesamolie, sesamzaad, sherry, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, water, wortel, zoete indonesische sojasaus, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Nieuw vegetarisch koken:
Recept uit Simpel Sushi:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Bijgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: