800 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemboterchilipepercitroeneieidooiergemalen komijngemberknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode chilipeperrode uisjalotsuikeruivruchtensapwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Recept uit Het Hummus kookboek:

Taratorsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, knoflook, olijfolie, tahin en walnoten

Soort:
saus
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met kruidenolie

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, tahin en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met noten

Ingrediënten:
amandelen, boter, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, pijnboompitjes, pistache en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Groene Hollandaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dragon, eidooier, geklaarde boter, gladde peterselie, jonge bladspinazie, kervel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Philadelphia-peren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, eidooier, gekookte ham, gervais, paprikapoeder, peterselie, philadelphia, williamsperen, zout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
fruit
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Dillesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dille, room, suiker, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
sauzen / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Exclusieve tonijnsalade

Ingrediënten:
ananas uit blik, appel, cayennepeper, citroensap, gevulde olijven, olie, tonijn uit blik en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Koude avocadosoep

Ingrediënten:
avocado, bieslook, cayennepeper, citroensap, gerookte garnalen, gerookte zalm, gerookte zalmforel, peper, room, visbouillon en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Mierikswortelmousse

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, crème fraîche, gelatine, mierikswortel, slagroom, suiker, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Remouladesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, eidooier, grove mosterd, mierikswortel, neutrale olie, peper, peterselie, sherryazijn, sjalot, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Bulgurpilav met abrikozen en pistachenoten

Ingrediënten:
bot, bulgur, cayennepeper, citroensap, gedroogde abrikoos, groentebouillon, munt, olijfolie, peper, pistachenoten, tarwe, tomatenpuree, vermicelli en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch / couscous
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Bijgerecht uit singapore:

Saté saus uit Singapore II - Singapore satay sauce II

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bruine basterdsuiker, cayennepeper, citroensap, donkere chinese sojasaus, gedroogde garnalenpasta, goela djawa, knoflook, laos, limoensap, rode peper, trassi en ui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Wittebonenhummus met pittige mais

Ingrediënten:
cannellinibonen, cayennepeper, citroensap, gerookte paprika, hennepzaad, komijnpoeder, koriander, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, paprikapoeder, tahin en tomatenpuree

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:

Sesamkip met hummus en groene groenten

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, groene asperge, hummus, kerstomaat, kipfilet, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, olijfolie, paarse broccoli en sesamzaad

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / gevogelte
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Hummus met walnoottarator

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin, walnoten en zuiveringszout

Soort:
peulvruchten
Een recept uit Sara Lewis - Het Hummus kookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:

Mungbonenhummus met koriander

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gedroogde mungbonen, granaatappelpitten, koriander, nigellazaad, olijfolie, sinaasappel, tahin en tomaat

Soort:
peulvruchten
Haal meer recepten op...