279 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroencitroensapcitroenschileidooiereiwitfijne kristalsuikerkaneelkaneelstokjekarnemelkkristalsuikerpoedersuikerpure chocoladeroomslagroomsuikervanillesuikervolle melkwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Crema catalana

Ingrediënten:
eidooier, kaneelstokje, maïzena, melk, rietsuiker, sinaasappelschil en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Flensjes met crème anglaise

Ingrediënten:
bloem, citroenrasp, eierdooier, flensjes, kristalsuiker, maïzena, melk, rum en vanille-extract

Keuken:
Spaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Sinaasappeltoetje met lange vingers

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte kersen, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk, navelsinaasappel, sinaasappellikeur en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

chocoladecrème

Ingrediënten:
amandelen, eierdooier, kristalsuiker, maïzena, melk, pure chocolade en water

Keuken:
Spaans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / nagerecht / basisrecept uit Casa Moro:

Vanillevla

Ingrediënten:
citroenschil, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena, melk, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Europees
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Pralinébavarois

Ingrediënten:
amaretti, bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, praliné, slagroom, vanille-essence en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Bavarois met perziken

Ingrediënten:
bladgelatine, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, maïzena, melk, perziken op sap, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Spanje:

Crema catalana

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroenschil, eierdooier, fijne kristalsuiker, kaneelstokje, maïzena, melk, sinaasappelschil en vanillepeul

Keuken:
Spaans
Soort:
barbecue/grill / eieren, kaas en zuivel
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / nagerecht uit Provence:

Romige citroencustard - crème au citron

Ingrediënten:
citroenschil, eierdooier, maïzena, melk, oranjebloesemwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Diner / nagerecht uit Nigella Express:

Budino di cioccolato

Ingrediënten:
cacao, eidooier, maïzena, pure chocolade, slagroom, suiker, vanille-extract en volle melk

Keuken:
Italiaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:

Tipsy-gipsy-trifle

Ingrediënten:
cake, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, licor 43, maïzena, manzanilla, melk, mousserende witte wijn, perzik, sinaasappellikeur, sinaasappelsap, slagroom en vanillestokje

Keuken:
Spaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / zuivel
Een recept uit Christophe Felder - Macaron

Recept uit Macaron:

Banketbakkersroom

Ingrediënten:
boter, eidooier, fijne kristalsuiker, maïzena en volle melk

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / nagerecht uit Vegeterranean:

Semifreddo di mele

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, eidooier, fijne tafelsuiker, granny smith, kaneelstokje, maïzena, melk, saffraan, sojamelk en vanillestokje

Keuken:
Italiaans
Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / traktatie uit De dikke vegetariër:

Karnemelkroomijs

Ingrediënten:
eidooier, karnemelk, maïzena, plantaardige melk, suiker en volle melk

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / ijs
Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Diner / nagerecht uit Neêrlands roem:

Roomijspudding

Ingrediënten:
brandewijn, eidooier, gedroogde abrikozen, kristalsuiker, maïzena, melk, paprijst, sinaasappelschil, suiker, sushirijst en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
zoet / vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Banketbakkersroom en aardbeien

Ingrediënten:
amandelmelk, eierdooiers, maïzena, melk, rijststroop, vanillestokje, verse aardbeien en volle melk

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Rijksmuseum kookboek:

Vanillevla

Ingrediënten:
eidooier, maïzena, melk, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Nederlands
Soort:
zoet / pudding / zuivel
Haal meer recepten op...