323 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijnkipknoflookkruidnagellaurierbladolieolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnsjalotslagroomtijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bijgerecht uit 1080 recepten:

Savooienkool in jus

Ingrediënten:
buikspek, kippenbouillon, laurierblad, reuzel, savooiekool, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / groente
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Chicken pie

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, ei, foelie, kipfilet, kippenbouillon, laurier, olie, ui, zelfrijzend bakmeel, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kip met citroen

Ingrediënten:
citroenen, gemberpoeder, kip, kippenbouillon, knoflook, kurkuma, laurier, olijfolie, saffraan, uien, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsvlees met mango

Ingrediënten:
gemalen komijn, gemalen koriander, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderblaadjes, korianderzaad, kurkuma, lamslapjes, lamsoester, laurier, magere yoghurt, maïzena, mango, saffloerolie, saffraanpoeder, ui en zout

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Palingspiesjes met waterkerssaus

Ingrediënten:
groene selderij, kippenbouillon, laurier, paling, peper, peterselie, sjalotjes, suiker, vetstof, visfumet, waterkers, witte wijn, wortel en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Coq au vin

Ingrediënten:
boter, braadkip, champignons uit blik, cognacsaus, dragon, kippenbouillon, knoflook, laurier, rode wijn, rookspek, sjalot, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Navarin met mosterd-croutons

Ingrediënten:
bloem, bruine fond, courgette, grove mosterd, kerstomaat, kippenbouillon, knoflook, krielaardappelen, laurier, mager lamspoulet, meiknolletjes, stokbrood, tijm, tomatenpuree, ui, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lasagne met lamsgehakt en paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bruine fond, dieetmargarine, kippenbouillon, knoflook, lasagnavellen, laurier, magere melk, mager lamsgehakt, parmezaanse kaas, rode wijn, tomatenpuree, ui, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / lamsvlees
Haal meer recepten op...