83 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbloembotercitroenraspcitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitgemberpoederkaneelkerriepoederknoflookkristalsuikerkruidnagelmelkolijfoliepeperpoedersuikerpompoenslagroomspecerijenwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Hazelnootcustard

Ingrediënten:
ei, eidooier, hazelnoot, hazelnootmelk, kaneel, nootmuskaat, pudding, room, suiker, volle melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt uit De dikke vegetariër:

10 Heerlijke dingen om door havermoutpap en andere graanpap te roeren

Ingrediënten:
aardbei, abrikozen, ahornsiroop, anijs, appel, bananen, bosbes, boter, confituur, framboos, gedroogd fruit, gierstvlokken, havermout, honing, jam, kaas, kamutvlokken, kaneel, kardemom, kers, kokosrasp, kruidnagel, marmelade, melk, muesli, nootmuskaat, noten, perziken, piment, quinoavlokken, roggevlokken, room, suiker, tarwevlokken, vruchtencompote, zaden, zilvervliesrijstvlokken en zout

Keuken:
Afrikaans / Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige cranberry-notensaus

Ingrediënten:
amandelen, cashewnoten, cranberry, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, hazelnoot, melk, nootmuskaat, noten, peper, pistachenoten, room, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

chocolade- kaneelkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, cacao, citroenschil, crème fraîche, eieren, bloem, gehakt, kristalsuiker, nootmuskaat, olijfolie, cacao, pure chocolade, slagroom, kaneel en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:

Cochoreipuree - puré di cicoria

Ingrediënten:
boter, cichorei, gruyère, nootmuskaat, peper, room, suiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made zomer:

Potpies van bacalao en garnalen

Ingrediënten:
bacalao, bladerdeeg, boter, cayennepeper, citroenrasp, crème fraîche, dille, dragon, ei, garnaal, kerriepoeder, nootmuskaat, pernod, bladpeterselie, slagroom, suiker, visfond en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / nagerecht uit De Smaakbijbel:

Eggnogtaart

Ingrediënten:
cognac, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, gelatine, koffieroom, nootmuskaat, rum, vanille-extract en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Desserts nieuwe stijl

Diner / nagerecht uit Desserts nieuwe stijl:

Gekruide pompoenmousse met citroenroom

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, citroenschil, eiwit, ingelegde gember, gemalen anijs, nootmuskaat, poedergelatine, pompoen uit blik, slagroom, suiker, wijnsteenzuur en zout

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Ganzenborstfilet met aardappel-tuinkerspuree en vlierbessensaus

Ingrediënten:
aardappelen, balsamicoazijn, boter, ganzenbotten, ganzenfond, gerookte ganzenborstfilets, jeneverbessen, komijnzaadjes, korianderzaadjes, kruidnagels, laurierbladeren, melk, nootmuskaat, olie, peper, peperkorrels, prei, rode wijn, room, rozemarijn, sausbinder, selderij, spitskool, suiker, tijm, tomatenpuree, tuinkers, uien, vlierbessen, vlierbessensap, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Pompoenvelouté met truffelroom

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, grof zeezout, knoflook, mascarpone, muskaatpompoen, nootmuskaat, slagroom, suiker, volle melk, witte ui, witte vermout, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / nagerecht uit Mijn Franse keuken:

Chocolademousse

Ingrediënten:
cacaopoeder, citroen, eiwit, nootmuskaat, pure chocolade, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Kalfsragout

Ingrediënten:
bospeen, boter, champignon, eidooier, kalfsborstvlees, kalfsfond, kalfsschouder, nootmuskaat, olijfolie, peper en zout, slagroom, suiker, wilde zwarte rijst en zilverui

Keuken:
Frans
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Tortellini met pompoen

Ingrediënten:
amaretti, azijn, bigarreaux, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gedroogde abrikozen, gedroogde peer, geel mosterdpoeder, gember, margarine, nootmuskaat, parmezaanse kaas, peper, pompoen, slagroom, suiker, sukade, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...