Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Stoofpot van kabeljauw, aardappel en bosui
- Ingrediënten:
- aardappel, ansjovis, bosui, bouillon, courgette, kabeljauwfilet, melk, peterselie, prei, ui en witte wijn
- Soort:
- stoofgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, ei, gember, groente, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, ui, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De onweerstaanbare aardappel:
Recept van Honger als een paard:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan: