90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloembotereigedroogd eekhoorntjesbroodgroentebouillonknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspennepeperpeterseliericottasjalotslagroomspinazietijmuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

15 Ingrediënten voor bij de pasta

Ingrediënten:
boekweit, chilipoeder, crème fraîche, ei, gedroogde tomaat, gerstekorrels, kappertje, knoflook, masala, mascarpone, noten, olijven, paneermeel, porcini, sjalot, spaanse peper, tarwekorrels, verse kaas, za'atar, zaden en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Vlees: Pasta al kippenragù

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenschil, droge rode wijn, eekhoorntjesbrood, eend, extra vierge-olijfolie, jeneverbes, kaaskorst van parmezaanse kaas, kalkoen, kippenbouillon, kippenbout, laurierblad, parmezaanse kaas, penne, rigatoni, rozemarijn, runderbouillon, tagliatelle, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / boter en olie
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met paddenstoelen

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Recept uit Mediterrane Odyssee:

vittorio's pasta met clams en porcini

Ingrediënten:
clams, droge witte wijn, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, gedroogde chilipeper, groene chilipepers, knoflook, peterselie, spaghetti, tapijtschelpen en trostomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Bucatini met paddenstoelen

Ingrediënten:
bucatini, gedroogde paddestoelen, knoflook, olijfolie, porcini, ricotta en tomatenpuree

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti met ricotta

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, paddenstoel, parmezaanse kaas, penne, ricotta, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken ziti

Ingrediënten:
boter, buisjespasta, eekhoorntjesbrood, knoflook, mozzarella, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, penne, tomaten uit blik, ui, ziti, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Paddestoelenlasagne

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, ei, feta, fontina, gedroogde porcini, paddestoel, gruyère, lasagne verde, melk, parmezaanse kaas, peterselie, ricotta, sjalot, tijm, water, witte peper en zout

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Farfalle met paddenstoelen

Ingrediënten:
bladpeterselie, blauwe kaas, citroen, extra vierge-olijfolie, farfalle, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde rode spaanse peper, handappel, hazelnoten, hüttenkäse, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, spinazie, tijm en truffelolie

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Ravioli met eekhoorntjesbroodcrème

Ingrediënten:
00-bloem, bourgondische truffel, eekhoorntjesbrood, ei, kippenbouillon, knoflook, noilly prat, olijfolie, piment d'espelette en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...