Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Sformatini di zucchine
- Ingrediënten:
- boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, majoraan, parmezaanse kaas, ricotta en sjalot
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- quiche / hartige hapjes / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladerdeeg, bloem, boter, citroen, courgette, eidooier, gruyère, halfvolle room, kaas, knoflook, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, rozemarijn, slagroom, snijbiet, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Avondmaal uit Fresh en light:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Picknick / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:
Recept uit Jeruzalem:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Koken met restjes is leuk: