Recept uit Sous vide:
Snelle sauzen (kip, duif, varken, konijn, kalf)
- Ingrediënten:
- botten (van het gewenste dier), kippenbouillon, koolzaadolie, prei, tomaat, ui, water en wortel
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, gember, groente, knoflook, laurier, laurierblad, lente-ui, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Sous vide:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Dit is geen kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Lunch / bijgerecht uit Boerenkool:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Jamie's Italie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Basisrecept uit Noma: a work in progress: