Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Gebraden Chaams hoen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kip, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, tijm, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- gevogelte / ovenschotel
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, lente-ui, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: