957 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemdroge witte wijneieidooiergroentebouillonkaasknoflookmelknootmuskaatolijfoliepaneermeelpeperpeterseliericottaroomsjalotslagroomspinazietijmuiwitte wijnwortelzeezoutzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht uit Kook met Jamie:

Macaroni met kaas

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, fontina, macaroni, marjolein, mascarpone, muskaat, parmezaanse kaas, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappelpuree met kaas

Ingrediënten:
boter, cheddar, gouda, gruyère, kruimige aardappel, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Maischowder met kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, croutons van maisbrood, druivenpitolie, halfvolle room, harde geitenkaas, lente-ui, maïskorrels, maïsolie, melk, parmezaanse kaas, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Wittebonenpuree met kaas

Ingrediënten:
bonen, boter, fontina, goudse kaas, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, witte boon en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, fontina, parmezaanse kaas, rondkorrelrijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Groentepannenkoek met kaas

Ingrediënten:
bataat, bloem, boter, cheddar, courgette, ei, halfvolle room, knolraap, manchego, melk, olie, parmezaanse kaas, ricotta salata, slagroom, ui, winterpompoen, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Macaroni met kaas

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, broodkruim, elleboogjesmacaroni, emmentaler, laurierblad, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, schelpjespasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:

Roerei met kaas

Ingrediënten:
boter, citroensap, ei, havermelk, kaas, melk, notenmelk, olijfolie, rijstmelk, room, sojamelk, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met kaas

Ingrediënten:
boter, ei, gruyère, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelkugel met kaas

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, kaas, peper, plantaardige olie en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
groenten en aardappels / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: peperige paarse soep

Ingrediënten:
amandelmelk, appel, balsamicoazijn, bieslook, bouillon, eieren, extra vergine olijfolie, bieslook, groentebouillon, klokhuis, kool, olijfolie, rodekool, rode ui, rode uien, tijm, tijm, ui, uien, verse rodekool, verse tijm, vlees, zoete appel, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Pasta met tomatensaus en kappertjes in bruine boter

Ingrediënten:
bruine boter, boter, gedroogde rozemarijn, honing, kappertjes, parmezaanse kaas, pasta, peterselie, plantaardige olie, knoflook, tomatenpuree, tomatensaus, tomaten uit blik, witte miso, zout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...