Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Auberginebrugnets met room en rauwe ham
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergines, bladpeterselie, bloem, ei, melk, olie, olijfolie, peper, rauwe ham, room en zout
- Soort:
- feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, eiwit, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, poedersuiker, sjalot, suiker, tijm, ui, volle melk, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Recept uit Bakboek:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit Portfolio:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / nagerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / buffet uit Het kookboek van Tip Culinair:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: