133 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebloemchilipepercitroenraspcitroenschilgemalen komijngemberknoflookkokosmelkkoriandermuntolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode chilipepersojasausuivruchtensapwaterzeezoutzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

kip gevuld met rijst en chermoula

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, kip, langkorrelrijst, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / stomen
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

marokkaanse tuinbonensalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, tuinbonen, verse koriander, zeezout en zwarte olijven

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Recept uit De Marokkaanse keuken:

chermoula 3 uit Fez

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, ingelegde citroen, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, selderij, verse koriander, verse peterselie en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:

salade met rauwe tomaten en paprika´s

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, groene paprika, grof zeezout, ingelegde citroen, paprikapoeder, peterselie, tomaat en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gevulde wijnbladeren

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde munt, kaneelstokje, kurkuma, munt, olijfolie, prei, risottorijst, water, wijnbladeren, witte druiven, witte ui en zeezout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Perzikenwonder

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, eidooier, gemberpoeder, oranjemarmelade, paprikapoeder, perzik uit blik, room, zachte kaas en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Gekruide abrikoos-lamsspiesjes

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde abrikozen, gemalen komijn, gemalen koriander, knoflook, lamslappen, magere yoghurt, munt, olijfolie, paprikapoeder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Prawn cocktail-tartelettes

Ingrediënten:
bieslook, bosui, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac, filodeeg, gerookt paprikapoeder, little gem, mayonaise, roomboter, steurgarnalen, tabasco en tomatenketchup

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Karper in dillesaus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroen, citroensap, dille, karper, kruidnagel, laurier, peperkorrels, room, selderijknol, suiker, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Recept uit Dressings en marinades:

Citroenmayonaise

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, eidooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, zout en zwarte peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met geroosterde rode paprika

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode paprika, sojasaus, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met zwarte bonen

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, tahin, ui, wortel en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met knoflook en spinazie

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, spinazie, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Stellendamse garnalen-cocktail

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, droge sherry, grijze garnalen, krulpeterselie, mayonaise, schijfjes citroen, slagroom, tomatenketchup en 
zout en peper

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Soep van noordzeevis met venkel en rouille

Ingrediënten:
aardappel, basisrecept noordzeebouillabaisse, belgische mosterd, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, dille, eidooier, knoflook, krokant roggebrood, olijfolie, pastis, saffraan, venkel, visbouillon en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Sarah Woodward en G. Filgate - De Marokkaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:

keftatajine met pittige citroensaus

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroen, citroensap, gedroogde chilipeper, gemalen komijn, gemberpoeder, kaneel, komijn, lamsgehakt, paprikapoeder, saffraandraadjes, spaanse ui, ui, verse koriander, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Haal meer recepten op...