298 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterselieboterchilipepergemalen komijngemberknoflookkorianderlente-uilimoenmuntolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode chilipeperrode uisjalotsojasaussuikertomaatvruchtensapwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jean Beddington - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Mulligatawny-soep

Ingrediënten:
bleekselderij, cayennepeper, citroensap, friszure appel, gemberwortel, granny smith, kerriepoeder, kippenbouillon, kippendijfilet, knoflook, kokoscrème, korianderblaadjes, mangochutney, rode linzen, uien, winterpeen en zonnebloemolie

Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Veldsalade

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, ei, olie, paprikapoeder, peterselie, ui, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met geroosterde rode paprika

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, rode paprika, sojasaus, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met zwarte bonen

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, tahin, ui, wortel en zwarte bonen

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hummus met knoflook en spinazie

Ingrediënten:
cayennepeper, citroenrasp, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, knoflook, olijfolie, sojasaus, spinazie, tahin, ui en wortel

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Falafel

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, neutrale olie, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Sesamfalafel

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, kikkererwt, knoflook, komijnpoeder, koriander, korianderpoeder, neutrale olie, peper, sesamzaad, tahin, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Nootachtige falafel

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, hazelnoot, kikkererwt, neutrale olie, peper, pinda, tijm, ui, walnoten en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Tonijn- en paprikatimbaaltjes niçoise

Ingrediënten:
ansjovisfilet, cayennepeper, citroensap, franse mosterd, gele peperoni, haricots verts, kappertjes, knoflook, mayonaise, olijfolie, peper, rode peperoni, tonijn in blik, uitjes, verse peterselie, zout en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Frans
Soort:
salade / vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Bazargan - Salade van bulghur en noten

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, chilipoeder, citroensap, extra vergine olijfolie, gemalen komijn, gemalen koriander, gemalen piment, granaatappelsiroop, grove bulgur, hazelnoten, pijnboompitten, tamarindepasta, tomatenpuree, ui en walnoten

Keuken:
Syrisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Indiaase linzensoep

Ingrediënten:
bulghur, cayennepeper, citroensap, extra vergine olijfolie, gedroogde chilipeper, kippenbouillon, komijn, kurkuma, peper, rode linzen, runderbouillon, ui, water en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
soep/bouillon / rijst
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi:

Haricots verts met freekeh en miso

Ingrediënten:
banaansjalot, bleekselderij, cayennepeper, citroensap, doperwtenscheuten, dragon, edamamebonen, fijne kristalsuiker, freekeh, groentebouillon, grof zeezout, haricots verts, knoflook, laurier, mirin, nanami togarashi, nigellazaad, olijfolie, sake, shiitakes, sinaasappelschil, ui, witte misopasta en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Bijgerecht uit Fast food:

Falaffel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, knoflook, korianderblaadjes, olijfolie, peterselie, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:

Kip in rode pepersaus

Ingrediënten:
amandelen, cayennepeper, citroensap, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, gember, kip, knoflook, korianderblaadjes, kurkumapoeder, plantaardige olie, rode spaanse peper, ui en water

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Garnalentortilla´s met gekruide yoghurt

Ingrediënten:
besan, bloem, blond pils, cayennepeper, citroen, citroensap, ei, gemalen komijn, gemalen venkelzaad, gepelde rauwe garnalen, zoet gerookt paprikapoeder, kikkererwtenmeel, knoflook, olie, rode ui, spaans pils, verse koriander, verse munt, schapenyoghurt en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / frituur
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gemarineerde mosselen met currydip

Ingrediënten:
cayennepeper, citroensap, currydip, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, peterselie, peterseliewortel, ui, witte balsamicoazijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Haal meer recepten op...