Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapeigistknoflookmelkolieparmezaanse kaaspeperpeterselieplantaardige olierode uisjalotsuikertarwebloemtijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Sherryazijnsaus met amandelen

Ingrediënten:
blanke amandelen, knoflook, olijfolie extra vergine, sherryazijn, water en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Basis platbrood

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Snel platbrood

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Platbrood in as gebakken

Ingrediënten:
droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel en water

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Recept uit Casa Moro:

Anijsbrood

Ingrediënten:
anijszaad, droge gist, fijn zeezout, olijfolie, ongebleekt meel, polenta en water

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Gemarineerde wijting met minivenkel

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen komijn, kalamataolijven, knoflook, minivenkelknollen, olijfolie, scherp paprikapoeder, trostomaat, venkelgroen, water, wijtingfilet en zeezout

Keuken:
Turks
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Bijgerecht uit Casa Moro:

Gestoofde venkel met dille

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, olijfolie, venkelknol, verse dille, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pittige tomatensaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroenrasp, dragon, milde turkse rode chilipeperpasta, mild paprikapoeder, olijfolie, pekmez, trostomaten, ui, water en zeezout

Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Broccolisoep

Ingrediënten:
broccoli, citroenmelisse, citroenverbena, dragon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, peper, pijlinktvis, rode chilipeper, sjalot, water en zeezout

Keuken:
Deens
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:

Waanzinnige ingemaakte en gemarineerde groenten

Ingrediënten:
aubergines, ciderazijn, courgette, extra vierge olijfolie, paddestoel, knoflook, laurierblaadjes, munt, oregano, paprika's, rood spaans pepertje, rozemarijn, tijm, uitjes, venkelknol, water en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Meer brood uit eigen oven

Recept uit Meer brood uit eigen oven:

Focaccia

Ingrediënten:
droge gist, grof zeezout, olijfolie, parmezaanse kaas, semolina, tarwebloem, tomaten, verse rozemarijn en water

Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Basisrecept uit Spuntino:

Pizza- of pizzetadeeg

Ingrediënten:
bloem, extra vierge olijfolie, gist, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Gebraden kip met harissa

Ingrediënten:
citroensap, harissa, olijfolie, scharrelkip, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Diner / hoofdgerecht uit Moro:

Eendenborst met granaatappelsiroop

Ingrediënten:
eendenborst, granaatappelsiroop, kaneelpoeder, olijfolie, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Basisrecept uit De flair van eenvoud:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, dijonmosterd, eidooier, extra vierge olijfolie, peper, water, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde lamsbout

Ingrediënten:
acaciahoning, bladpeterselie, ciderazijn, donker bier, gezouten citroen, grove mosterd, knolgroenten, lamsbout, olijfolie, peer, peper, sjalot, tijm, water, wortel en zeezout

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...