46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelappelaugurkazijnbloembotercitroencitroensapeiharingknoflookkorianderzaadlaurierbladmayonaiseolieolijfoliepeperpeterselieroomtomaatuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzoutzoute haringzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zeelt in zoetzure saus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, kaneel, kruidnagel, nootmuskaat, olijfolie, peper, suiker, ui, verse bladpeterselie, witte wijn, wittewijnazijn, zeelt en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Escabeche

Ingrediënten:
bloem, extra vergine olijfolie, fijne kristalsuiker, geepfilet, gemalen komijn, groene olijf, knoflook, lente-ui, peper, rode mulfilet, rode ui, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, tijm, wijtingfilet, witte wijn, wittewijnazijn, witvisfilet en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Tonijn speciaal

Ingrediënten:
aardappelen, augurk, cayennepeper, citroen, gemberpoeder, room, suiker, tonijn in olie, ui, wortel, yoghurt en zout

Keuken:
Duits
Soort:
azijn / vis
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Piperade van gebakken tonijn

Ingrediënten:
gele paprika, groene paprika, ketchup, knoflook, olijfolie, rietsuiker, rode paprika, rode ui, tomaat, tonijnsteak en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koch!:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappelen, augurkenvocht, bietjes, eieren, haringen, mayonaise, mosterd, peper en zout, rode ui, suiker, zoetzure augurk en zure appel

Keuken:
Duits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:

Pekelharing

Ingrediënten:
fijne tafelsuiker, haring, laurierblad, pekelwater, peperkorrel, pimentbessen, ui, verse tijm en witte wijnazijn

Soort:
vis
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Bietjes met haringsalade

Ingrediënten:
grove mosterd, haring, honing, lente ui, maïskiemolie, olijfolie, rode biet, suiker, ui en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente / vis
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Decoratieve artisjokschotel

Ingrediënten:
artisjokbodem uit blik, artisjokharten uit blik, azijn, gevulde olijven, knoflook, kruiden-slasaus, peterselie, rode paprika uit pot, salie, sla, suiker, tonijn in olie, ui, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

"Cuxhaven" haring

Ingrediënten:
appel, augurk, cayennepeper, karnemelk, mayonaise, mosterd, paprikapoeder, suiker, ui, witte wijn, zout, zoute haring en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Russische salade met kreeft

Ingrediënten:
anisette, artisjokharten in olijfolie, citroensap, diepvriesdoperwtjes, gamba, kreeftenstaart, kristalsuiker, mayonaise, pernod, pimientos del piquillo, rode ui, visseneitjes, wortel en zwarte kaviaar

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / bij de koffie uit Koude keuken:

Stralsund bokking

Ingrediënten:
appel, augurk, bieslook, bokking, citroen, citroenmelisse, dille, dragon, olie, peterselie, suiker, ui, vis, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Duits
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Haringsalade

Ingrediënten:
aardappel, augurk, azijn, ei, handappel, maatjes, mosterd, peper, rode biet, suiker, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / vis
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:

Gemarineerde sardientjes - sardinas en escabeche

Ingrediënten:
amandel, bloem, knoflook, korianderzaad, laurierblad, olijfolie, peper, poedersuiker, rode ui, rode-wijnazijn, saffraandraadjes, sardines, venkelzaad, zeezout, zout, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

piquillopaprika´s gevuld met klipvis - pimientos de piquillo rellenos con bacalao

Ingrediënten:
aardappel, bladpeterselie, citroen, klipvis, knoflook, laurierblad, melk, olijfolie, olijfolie extra vierge, oregano, peperkorrel, piquillopaprika, rodewijnazijn, suiker, ui, waterkers, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / lunch / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:

Aardappelsalade met klipvis en sinaasappel - remojón

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne kristalsuiker, klipvis, knoflook, olijfolie extra vergine, olijven, rodewijnazijn, sinaasappel, ui, vastkokende aardappel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / groenten, aardappels en peulvruchten