Recept uit Mijn Franse keuken:
Quenelle à la semoule | Hartige griesmeeldumplings
- Ingrediënten:
- boter, eidooier, griesmeel, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, spinazie, tomatentapenade en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, ei, kaas, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, volle melk, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / tussengerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / diner uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten: