Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Kip-empanada's
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, kipgehakt, melk, peper, perzik, ui, zout en zure room
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, eidooier, eiwit, groentebouillon, gruyère, halfvolle room, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner uit De dikke vegetariër:
Lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Home made zomer:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen: