45 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisfiletbakpoederbladpeterseliebloemboterbroodchampignoncitroeneigistknoflooklaurierbladolieolijfoliepeperplantaardige oliesuikeruiwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Chocolademousse taart

Ingrediënten:
bakpoeder, baksoda, bloem, cacao poeder, chocolade, citroensap, eieren, espresso, lichtbruine basterdsuiker, maltesers, roomboter, slagroom, zout, suiker, vanille-extract, volle melk, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Cannelloni met tonijn, ei en champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, cannelloni, champignon, citroensap, ei, gruyère, melk, olijfolie, pastavellen, tomatensaus, tonijn, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Macaronikroketten

Ingrediënten:
belegen kaas, bloem, boter, citroensap, eidooier, laurier, macaroni, melk, olie, paddestoelen, peper, vlees en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
frituur
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Ontbijt / brunch / lunch / avondmaal uit Liever lokaal:

Kwartelei op boekweitblini's met veldsla en pinksterbloemen

Ingrediënten:
belegen schapenkaas, boekweitmeel, citroensap, ei, gist, honing, kwarteleitjes, melk, olie, peper, pijnboompitjes, pinksterbloemen, suiker, veldsla, volkorenmeel, zeezout en zevenbladblaadjes

Keuken:
Hollands
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit  - 101 ballen

Snack of tussendoortje uit 101 ballen:

Bitterballen

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, citroensap, ei, frituurolie, mosterd, nootmuskaat, plantaardige olie, rundergehakt, ui, volle melk, wortel en zwarte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
rundvleesragout

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje) - Mijn Recepten

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Recept van Mijn Recepten:

Panada (vispasteitje)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, djinten, ei, kokosnootvruchtvlees, gist, ketoembar, knoflook, melk, peper, spaanse peper, suiker, tonijn, ui, vleesbouillon, zalm, zonnebloemolie en zout

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Omeletten met snijbiet en saffraan

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, ei, kruiden, knoflook, melk, peper, plantaardige olie, saffraan, snijbiet, vastkokende aardappel, water en zout

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Eend met bosui, taugé en soja-sesamdressing

Ingrediënten:
bloem, bosuitjes, bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gembervocht, ketjap manis, limoensap, melk, oestersaus, olie, olijfolie, rode peper, roomboter, sesamzaadjes, sojasaus, tamme eendenborst, taugé en wasabipasta

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Aardappelcake met tuinbonendip

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, groentebouillon, kwark, melk, natriumbicarbonaat, olie, peper, tabasco, tuinbonen, worcestersaus, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Recept: Appel Muffins

Ingrediënten:
appels, bakpoeder, beslag, bloem, boter, citroensap, ei, walnoten, kaneel, karnemelk, muffins, plantaardige olie en suiker

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Kogeltjes voor visliefhebbers

Ingrediënten:
ansjovisfilet, brood, citroensap, ei, knoflook, melk, mosterd, olie, paneermeel, paprikapoeder, peterselie, suikermaïskorrels uit blik, tabasco, ui, visfilet en zout

Keuken:
Duits
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Flensjes met pulled pork en yoghurtsaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, bosui, citroen, eieren, extra vergine olijfolie, bloem, gedroogde chilivlokken, gehakt, hazelnoot, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper en zout, rode peper, roomboter, vruchtensap, sesamzaadjes, zout, knoflook, tomaten, turkse yoghurt, uien, varkensvlees, zaden, zonnebloemolie en zwartebonensaus