573 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoedercitroensapcrème fraîcheeieidooiereiwitgistgruyèreknoflooknootmuskaatolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikersjalotslagroomsuikeruivolle melkwaterzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Mornaysaus

Ingrediënten:
bloem, boter, comté, kruidnagel, laurier, melk, peperkorrels, room en spaanse ui

Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit Caroline Lebar - Elke zondag heerlijk taart

Recept uit Elke zondag heerlijk taart:

Gariguette Aardbeien

Ingrediënten:
aardbeien, banketbakkersroom, bloem, boter, deeg, eidooier, boter, maïzena, melk, room, suiker, taart, taartbodem, vanillestokje, volle melk, melk en zanddeeg

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Lasagna met schaaldieren

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, fontina, knoflook, lasagnavellen, melk, panna da cucina, parmezaanse kaas, reuzengarnaal, room, saffraanpoeder, sint-jakobsschelp, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Creamcrackers

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, neutrale olie, room en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Champignontaart

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, crème fraîche, ei, gist, margarine, melk, prei, room en volkorenmeel

Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Vistaart met zoete aardappels

Ingrediënten:
basmatirijst, bloem, boter, bouillon, kruimige aardappel, melk, room, schelvisfilet, tuinbonen, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Blini´s met gerookte zalm

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, gerookte zalm, instantgist, melk, verse dille, versgemalen zwarte peper en zure room

Keuken:
Russisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:

Blini's

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, crème fraîche, ei, gerookte zalm, gist, kaviaar, melk, smetana, suiker, zout, zoute haring en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Recept uit Vegeterranean:

Quiche di porri

Ingrediënten:
00-meel, boter, ei, melk, prei en room

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Bacalhau com natas

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, gezouten kabeljauw, laurier, melk, olijfolie, piri piri poeder, room, ui en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Diner / nagerecht uit Noma:

Karamel en mout

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, eidooier, fijn zout, gelatine, hazelnootpoeder, invertsuiker, melk, melkpoeder, moutmeel, room, skyr en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Recept uit Hoe te eten:

Uiensaus

Ingrediënten:
bloem, boter, double cream, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, slagroom, ui, uienkookvocht en volle melk

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Haal meer recepten op...