73 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: appelbakpoederbloembotercitroenraspcitroensapeieiwitgruyèreknoflooklaurierbladmaïzenanootmuskaatolijfolieoreganopastapeperpeterselieslagroomsuikeruivanillesuikerwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Zoete rijstkoek - bostrengo

Ingrediënten:
appel, broodkruim, cacaopoeder, citroenrasp, ei, espresso, extra vergine olijfolie, gedroogde vijgen, honing, maïsmeel, melk, peer, poedersuiker, rijst, rozijnen, rum, sinaasappelrasp en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Borsette Riso Ricotta

Ingrediënten:
cranberry's, eidooier, suiker, filodeeg, boter, citroenrasp, boter, meel, melk, ricotta, rijst, sinaasappelschil en vanillesuiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / bij de koffie uit Minimania:

Vruchtentaartjes À La Sénéquier

Ingrediënten:
ananas, bakpoeder, eidooier, kiwi, maïzena, meel, melk, munt, ricotta, rijst, vanillesuiker, boter en zomerbessen

Soort:
zoet / zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Bij de koffie uit Minimania:

Grasshoppers

Ingrediënten:
eidooier, melk, boter, marshmallows, meel, munt, cacao, rijst, slagroom en suiker

Soort:
zoete hapjes / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstgratin met pepers en tomaten

Ingrediënten:
ei, farro, gerst, goudse kaas, hominy, kamutkorrels, kasja, knoflook, langkorrelrijst, melk, nootmuskaat, olijfolie, parelgort, peper, puntpaprika, rijst, rode paprika, rogge, room, spelt, tarwe, tijm, tomaten, zilvervliesrijst en zout

Keuken:
Europees
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pannenkoek met gekookte granen

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, bruine rijst, couscous, druivenpitolie, ei, gerst, gierst, havermout, khorasantarwe, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, wilde rijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Ontbijt / diner / nagerecht uit Twaalf:

Rijsttaart

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, cognac, ei, fijne kristalsuiker, gekonfijte citrusvruchten, karamel, kortkorrelige rijst, melk, sinaasappelrasp, suiker, vanille-essence en vin santo

Soort:
rijst / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Rijsttaart

Ingrediënten:
boter, eieren, amandel, gekonfijte kersen, gistdeeg, griessuiker, melk, rijst en vanillesuiker

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Rijstpannenkoeken

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gemalen kaas, gist, kruidenkaas, melk, ragoût, rijst, water en zout

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Koolrollade

Ingrediënten:
basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, olie, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude soep van groene tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eidooier, gedroogde dragon, kervel, lente-ui, melk, peterselie, prei, rijst, sjalot, slagroom, water, waterkers, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude spinaziesoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, diepvriesspinazie, eidooier, kippenbouillon, melk, nootmuskaat, peper, rijst, slagroom, spinazie, ui, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Rijstsoufflé

Ingrediënten:
eieren, gemalen kaas, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, rijst, rijstmeel, vetstof en zout

Soort:
garnituur / pasta, rijst, granen en deegwaren / rijst
Haal meer recepten op...