Recept uit Koken voor elke dag:
Velouté met mosselen
- Ingrediënten:
- eierdooier, kervel, knolselderij, laurier, mosselen, peper, peterselie, preien, room, saffraanpoeder, tijm, uien, vetstof, visbouillon, witte wijn en wortelen
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, groente, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, prei, selderij, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Elzas:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Baru Belanda:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van Okoko recepten:
Basisrecept uit Portfolio:
Lunch / buffet / avondmaal uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Basisrecept uit Moro:
Basisrecept uit Moro:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Spis:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De Dikke van Dam: