247 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebotercitroendilleeiknoflookkomkommerkorianderkruidenlente-uiolijfoliepeperrode uitomaatuivruchtensapwaterzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Lunch uit Fresh en light:

Quinoataboulé

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, cherrytomaten, citroenrasp, citroensap, feta, libanese broodjes, munt, olijfolie, plat brood, witte quinoa en yoghurtkaas

Soort:
salade / pasta/noodles
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:

Pittige kisirsalade

Ingrediënten:
bindsla, bladpeterselie, bosuien, citroensap, fijne bulgur, granaatappelsiroop, groene chilipeper, munt, olijfolie, scherpe turkse rode chilipeperpasta, tomatenpuree, trostomaten en water

Keuken:
Turks
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Griekse salade

Ingrediënten:
citroensap, feta, groene sla, munt, olijfolie, peterselie, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Libanese broodsalade

Ingrediënten:
citroensap, gele paprika, komkommer, munt, olijfolie, peterselie, pitabrood, rode paprika, tomaat en vinaigrette

Keuken:
Libanees
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tabbouleh

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, lente-ui, munt, olijfolie, peterselie, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Penne met garnalen en artisjokken

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, citroensap, chinese garnalen, reuzengarnaal, knoflook, munt, olijfolie, penne, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Sla met gemengde kruiden

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, dille, honing, mesclun, munt, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Meditteraan
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gort- en erwtensalade

Ingrediënten:
citroensap, dille, doperwten, lente-ui, munt, olijfolie, parelgort, peterselie, sugar snaps, yoghurt, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Marielle van Spronsen - Topkoks voor Thuiskoks 2

Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:

Zalmcarpaccio

Ingrediënten:
citroensap, crème fraîche, mierikswortel, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode peper, tijm, zalmfilet en zeezout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde artisjokharten met kruiden

Ingrediënten:
artisjok, basilicumdipsaus, bieslook, citroensap, dragon, kervel, knoflook, munt, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Couscoussalademet uien

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, couscous, koriander, munt, olijfolie, peper, bladpeterselie, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde spruiten met hazelnoot

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, citroensap, dille, hazelnoot, munt, olijfolie, peterselie, spruiten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...