282 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbleekselderijbloembotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneidooierknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeperpreisjalotslagroomtijmwaterwitte peperwitte wijnwortelzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Havermout-kaassoufflé

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, emmentaler, geklaarde boter, gemalen korianderzaad, havermeel, havermout, melk, nootmuskaat, oregano, peterselie, room, salie en sjalot

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Haring uit Helgoland

Ingrediënten:
ei, garnalen, kaviaar, mayonaise, peterselie, room, suiker, tabasco, tomatenketchup, ui, worcestershiresaus, zout en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gehakt

Ingrediënten:
braadvet, citroenschil, ei, halfom gehakt, peper, peterselie, room, spek, ui, wijn, witbrood en zout

Keuken:
Nederlands / Internationaal
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Champignonvelouté

Ingrediënten:
bloem, champignons, eierdooier, kippenbouillon, peper, peterselie, room, sjalotten, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Arnold Van Huis, Henk Van Gurp, Marcel Dicke en Henk van Gurp - Het insectenkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het insectenkookboek:

Pasteitjes

Ingrediënten:
bloem, buffalo's, eierdooier, groentebouillon, meelwormen, peterselie, roomboter, slagroom en ui

Soort:
insecten
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Pastasoufflé

Ingrediënten:
ei, eidooier, eiwit, kalfslong, melk, pastadeeg, peterselie, spek, ui en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / varkensvlees / soufflé / orgaanvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring in remouladesaus

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, dragon, ei, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, room, selderijzout, suiker, ui en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Komkommervelouté

Ingrediënten:
bloem, dille, eierdooier, kippenbouillon, komkommer, paprikapoeder, peper, peterselie, room, sherry, uien en vetstof

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, ei, knoflook, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, room, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Selderijvelouté

Ingrediënten:
amandelen, amandelschilfers, bleekselderij, bloem, eierdooier, kerriepoeder, kippenbouillon, melk, peper, peterselie, room, ui, vetstof en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Potage Bagration

Ingrediënten:
boter, eidooier, elleboogmacaroni, foelie, kalfsbot, kippenpoulet, peper, peterselie, rijstemeel, room, selderij, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:

Taartjes van kweepeer en drie soorten kaas

Ingrediënten:
blauwe kaas, ei, kweepeerpasta, manchego, rode ui, slagroom, taartbodem, verse bladpeterselie, verse salieblaadjes en zachte geitenkaas

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche / vegetarisch
Haal meer recepten op...