90 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroencitroensapeigroenteknoflookkruidenlaurierbladmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpreitijmtomatenpureeuivleeswaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Brunch / lunch uit Het kookboek van Tip Culinair:

Omelettaart in vijf kleuren

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignons, citroen, courgette, ei, knoflook, margarine, mascarpone, melk, nootmuskaat, oranje paprika, oude kaas, paprikapoeder, pesto, peterselie, prei, sambal, sjalot, spinazie, vleestomaat en zwarte olijven

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Shakshuka mit Wachtelspiegeleier - Shakshouka met kwartelspiegelei

Ingrediënten:
baharat, boter, citroenrasp, couscouskruiden, dille, feta, gele courgette, gele paprika, gember, groene courgette, groentebouillon, knoflook, kwartelei, laurier, lente-ui, libanese couscous, mild chilizout, olijfolie, peterselie, rode paprika, sinaasappelrasp, tomatenblokjes, ui en zout

Keuken:
Tunesisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:

Rotolo di crespelle

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, boter, broodkruim, courgette, ei, extra vergine olijfolie, knoflook, kool, melk, munt, parmezaanse kaas, ricotta, salie, ui, wortel en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
beslag/deeg / vegetarisch / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Spaghetti al ragù GiuSeppe

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, courgette, emmentaler, half-om-halfgehakt, gruyère, knoflook, krulpeterselie, laurier, peper, spaghetti, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Belgisch / Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Stracci met kreeft - stracci agli astici

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, boter, courgette, knoflook, kreeft, olijfolie, peper, pruimtomaat, stracci, ui, venkelknol, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Nina de Bruijn & Elise Gruppen

Recept van Chickslovefood:

Varkensrollade met gevulde portobello

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladpeterselie, mozzarella, cherrytomaatjes, courgette, droge witte wijn, gerookte spekreepjes, laurierblaadje, portobello, roomboter, rucola, sjalotje, knoflook, tijm, ui, varkensrollade en wortel

Een recept uit Daisy

Recept van Lekker Happen:

Macaroni-schotel met gehakt

Ingrediënten:
basilicum, blikje tomatenblokjes, braadboter, cayennepeper, champignons, courgette, dragon, gemalen kaas, half-om-halfgehakt, groene paprika, ui, knoflook, knoflookpuree, komijn, macaroni, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, rode paprika, rozemarijn, tomatenpuree, ui en zout

Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:

Minestrone alla genovese

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, boter, courgette, ditalini, doperwten, gedroogde borlottibonen, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kool, pancetta, parmezaanse kaas, pesto, reuzel, snijbonen, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse salieblaadjes en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Lunch / avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Tarwe-groenteschotel

Ingrediënten:
balsamicoazijn, belegen kaas, boter, droge witte wijn, groente, lente-uien, peper, peterselie, tarwe, zongedroogde tomaten in olie en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met geroosterde pompoen

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst, basisrecept

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kastanjes

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, tamme kastanje, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gefrituurde groente

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, graanmelk, groente, notenmelk, olijfolie, paneermeel, peterselie, sojamelk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met paddenstoelen

Ingrediënten:
boter, graan, groente, laurierblad, olijfolie, paddenstoelen, peper, peterselie, shiitake, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met gedroogd fruit

Ingrediënten:
boter, gedroogde abrikoos, gedroogde appel, gedroogde cranberry's, gedroogde kersen, gedroogde mango, gedroogd fruit, graan, groente, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Wilde rijst met kerrienoten

Ingrediënten:
amandelen, arachideolie, boter, cashewnoten, druivenpitolie, graan, groente, kerriepoeder, laurierblad, maïsolie, olijfolie, pecannoot, peper, peterselie, walnoten, wilde rijst en zout

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
vegan / pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / rijst / vegetarisch
Haal meer recepten op...