Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Poulet à la Clamart
- Ingrediënten:
- bindsla, boter, doperwten, dragon, kip, lente-ui, olie, peper, peterselie, rookspek, slagroom, suiker, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, dille, dragon, ei, eidooier, kervel, knoflook, komkommer, kruiden, melk, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wijnazijn, witte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd: