Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsschenkel
- Ingrediënten:
- bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, gedroogde rozemarijn, kalfsschenkel, knoflook, margarine, peterselie, rode wijn, ui, vleestomaat en wortel
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit The naked chef:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Lunch uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten: