Recept uit Istanbul:
Tavada patates salatası
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, chilivlokken, olijfolie, pul biber, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappelen, versgemalen zwarte peper, citroensap en zout
- Keuken:
- Turks
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Buffet / avondmaal uit Tomaten:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit I love groente:
Recept uit L'Art de la table:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Sous vide:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!: