654 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroencitroensapeiknoflookkruidenlaurierlaurierbladolieolijfoliepeperpreisuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Tempeh-kebabs met gegrilde groenten en chimichurri

Ingrediënten:
aromapoeder, bladpeterselie, citroensap, courgette, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, serranopepers, sjalot, sojasaus, tamari, tempeh, vloeibare rook, water, witte ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Argentijns
Soort:
barbecue/grill / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zonnevisfilets in bechamel - filetti di san pietro

Ingrediënten:
bechamelsaus, bleekselderij, boter, droge witte wijn, eierdooier, gedroogde paddenstoelen, olijfolie, peper, sjalot, verse bladpeterselie, water, wortel, zonnevisfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Intria - Marokkaanse kip met pasta

Ingrediënten:
bladpeterselie, dunne pasta, gemberpoeder, kaneel, kip, koriander, kurkuma, olie, peper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, ui, vermicelli, water en zout

Keuken:
Marokkaans / Sefardisch / Joods
Soort:
gevogelte
Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:

Içli köfte

Ingrediënten:
bladpeterselie, fijne bulgur, ijsblokjes, kaneel, lamsbout, lamsschouder, mager lamsvlees, mild paprikapoeder, olijfolie, pijnboompitten, piment, pistachenoten, plantaardige olie, platbrood, rode ui, scherp paprikapoeder, specerijenmix voor lamsvlees en ui

Keuken:
Turks
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Paddenstoelenbouillon

Ingrediënten:
champignons, kerrie, koolzaadolie, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Luca Lorusso en Vivienne Polak - Proef Puglia

Recept uit Proef Puglia:

de echtgenoot verblinden

Ingrediënten:
bladpeterselie, broccoli, extra vergine olijfolie, groene spliterwten, groentebouillon, kerstomaat, olijfolie, raapstelen, rode chilipeper, bleekselderij, ui, water en zuurdesembrood

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Steven Joyce en Rebecca Seal - Istanbul

Recept uit Istanbul:

Barbunya tava

Ingrediënten:
bladpeterselie, dille, bloem, boter, groentebouillon, langkorrelige rijst, lente-uien, olie, pijnboompitten, citroensap, ui, versgemalen zwarte peper, water en zout

Keuken:
Turks
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Hertenbouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bospaddenstoelen, graankorrels, hertenbotten, jeneverbes, knoflook, knolgroenten, knolselderij, laurier, olijfolie, peper, spruitjes, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Kipvulling voor bastilla

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, braadkip, duif, gemberpoeder, kaneel, knoflook, koriander, olijfolie, saffraandraadjes, ui, water, witte peper en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gevogelte / pastei
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Eendenbouillon

Ingrediënten:
eendenbotten, eendenpoten, koolzaadolie, bladpeterselie, prei, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Haal meer recepten op...