Recept uit Mijn Franse keuken:
Chaussons au jambon et légumes | Bladerdeeg met ham en groenten
- Ingrediënten:
- aardappel, bechamelsaus, bladerdeeg, comté, ei, ham, lente-ui, melk en wortel
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, courgette, eidooier, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tomaat, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Yo Kids:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Yo Kids:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit Yo Kids:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: