179 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotercitroensapfoelieknoflookknolselderijkruidenkruidnagellaurierbladolijfoliepeperpeterselieselderijspecerijensuikertijmtomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Blanke kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, ui en water

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Dunkler Rinderfond - Donkere runderfond

Ingrediënten:
knolselderij, laurier, prei, rode wijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Robert Kranenborg, Pieter J. Bogaers, Arjan Benning en Marco Paone - DWDD kookt met Kranenborg

Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, champignon, koriander, laurier, peper, prei, tijm, water, witte wijn, wortel en zeezout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Basisrecept uit Sieb's proefschrift:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, foelie, kipkarkassen, knoflook, korianderkorrels, laurier, peper, peterseliestelen, prei, water, zoete ui en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:

Kippensoep

Ingrediënten:
bladselderij, foelie, kip, kippenbouten, laurier, peper, prei, saffraan, spaghettini, ui, vermicelli, water, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Vleesstoofpot

Ingrediënten:
bleekselderij, laurier, mergpijp, pastinaak, peper, prei, raapje, runderborst, runderribstuk, selderijknol, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Wildfond

Ingrediënten:
appel, elandbotten, hertenbotten, knolselderij, laurier, pastinaak, peterseliestengels, prei, reebotten, rozemarijn, tijm, ui, water, witte peperkorrels en wortel

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
inmaak / bouillon
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Recept uit Wild en gevogelte:

Wildfond

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, kalfsbeenderen, knoflook, laurier, peterselie, prei, rode wijn, snijafval van wild, tomatenpuree, water, wildkarkas, witte peperkorrels en wortel

Soort:
wild en gevogelte / bouillon
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

PIlzfond - Paddensstoelenfond

Ingrediënten:
paddestoel, knoflook, knolselderij, laurier, peterseliestelen, plantaardige olie, prei, sjalotten, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak / bouillon
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Geflügelfond - Gevogeltefond

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kalfsbotten, kippenkarkas, knoflook, knolselderij, laurier, olie, peper, pimentkorrels, prei, water en wortel

Keuken:
Duits
Soort:
bouillon
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Pekel voor varkensbuik

Ingrediënten:
inmaakzout, laurier, peperkorrels, prei, suiker, tijm, ui, water, wortel en zout

Soort:
sous-vide / condiment
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Diner / hoofdgerecht uit De man die alles at:

Elzasser zuurkool met vlees

Ingrediënten:
eendenvet, ganzenvet, jeneverbessen, kippenbouillon, korianderzaad, kruidnagel, laurier, peterselie, prei, riesling, sylvaner, tijm, ui, water, zuurkool en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
groente en vlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Kalfsfond

Ingrediënten:
kalfspoot, kalfsbotten, knoflook, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Lamsbouillon

Ingrediënten:
kalfspoot, knoflook, koolzaadolie, lamsbotten, laurier, bladpeterselie, prei, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water en wortel

Soort:
soep/bouillon / sous-vide
Een recept uit J. Gosney en Rick Stein - Mediterrane Odyssee

Basisrecept uit Mediterrane Odyssee:

Kippenbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, kippenbotten, drumsticks, kippenvleugels, laurierblad, prei, tijm, water en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Groentebouillon

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, laurier, pastinaak, prei, tijm, tomaten, ui, water, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vegan / bouillon
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Inktsaus

Ingrediënten:
artisjok, aubergines, citroenen, gember, knoflook, laurier, paprika, prei, rietsuiker, tomaten, tonijnogen, water en zwart sesamzaad

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Haal meer recepten op...