Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, ei, gemberpoeder, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, lichte sojasaus, limoen, maïzena, olie, peper, sambal oelek, sesamolie, sjalot, sojasaus, suiker, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Food & Friends:
Avondmaal uit Noedels:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Smakelijke salades:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Thug kitchen:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: