97 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bouillonbroccolidonkere sojasausdroge sherryeiketjap manisknoflooklente-uilichte sojasausmaïsmeelmaïzenaoliepeperplantaardige oliepreirijstwijnsesamoliesuikertaugéuiwaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao manli xiaren mian - Geroerbakte paling en garnalen in noedelsoep

Ingrediënten:
arachideolie, chinese noedels, droge sherry, garnalen, gember, heilbotfilet, kabeljauwfilet, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, palingfilet, rijstwijn, schelvisfilet, sesamolie, suiker, tongfilet, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Donburi van kip en champignons

Ingrediënten:
arachideolie, boter, groene spaanse peper, japanse rijst, japanse rijstwijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, shiitake, suiker, tofu en gember

Keuken:
Japans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Zalm met zwartebonensaus

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, gember, groene chilipeper, kippenbouillon, knoflook, koriander, maïskolf, maïzena, paksoi, rijstwijn, rode paprika, sojasaus, sugarsnaps, suiker, taugé, ui, vijfkruidenpoeder, zalm en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Sam Leongs noedels uit Shanghai

Ingrediënten:
bladpeterselie, chinese rode azijn, conpoy, eendenborstfilet, eendenvlees, gemberwortel, kikkoman-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, mungboontjesmeel, peper, pindaolie, rode chilipeper, selderijblaadjes, knolselderij, sesamolie, shii-take, sjalot, witte-rijstazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Nasi goreng

Ingrediënten:
achterham, arachideolie, basmatirijst, gemalen komijn, gember, ketjap manis, kippenbouillonblokje, knoflook en prei

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Recept uit Mixen mengen malen:

Ramen met varkensvlees en groente

Ingrediënten:
gedroogde ramennoedels, gember, japanse chili-olie, japanse sojasaus, kippenbouillon, lente-ui, minimaiskolf, plantaardige olie, runderbouillon, spinazie, suiker, taugé en varkensfilet

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-fried Prawns / Geroerbakte garnalen

Ingrediënten:
droge sherry, eiwit, gember, gepelde grote garnalen, kippenbouillon, knoflook, korianderstengels, lente-ui, maïzena, peultjes, plantaardige olie, sesamolie, sojasaus, waterkastanjes, zout en zwarte bonen

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / hoofdgerecht uit Noedels:

Gesmoorde eend op zeewier en rijstnoedels

Ingrediënten:
donkere sojasaus, eendenborstfilet, gember, groene-koolbladeren, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, limoensap, pinda-olie, rijstvermicelli, steranijs, thaise pepers, zeegroente en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Zoetzure gembersaus

Ingrediënten:
arachideolie, bouillon, bruine basterdsuiker, citroensap, gemberwortel, goela djawa, ketjap benteng manis, ketoembar, knoflook, limoensap, ui, water en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / vegetarisch
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Babi ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, goela djawa, hamlappen, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, laos, salam, speklappen, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Stir-Fried Green Beans / Geroerbakte sperziebonen

Ingrediënten:
azijn, cashewnoten, droge sherry, gember, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, plantaardige olie, rode chilipeper, sjalot, sperziebonen, suiker, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch / avondmaal uit Noedels:

Noedels met kippenvleugeltjes

Ingrediënten:
citroensap, donkere sojasaus, gedroogde eiernoedels, gemberwortel, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pinda-olie, suiker, tomatenketchup, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Pindasaus

Ingrediënten:
gember, kippenbouillon, kippenvleugels, knoflook, kokosmeel, olie, pindakaas, sambal bajak, ui en zoete sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus / gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Doradefilet gestoomd in lotusblad

Ingrediënten:
bosui, donkere sojasaus, doradefilet, gember, kippenbouillon, koriander, lotusblad, olie, peper, rijstazijn, rijstwijn en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kip-citroensticks

Ingrediënten:
bloem, citroen, citroenrasp, citroensap, eiwit, gember, kipfilet, kippenbouillon, maïzena, olie, sherry, sojasaus en suiker

Soort:
gevogelte
Haal meer recepten op...