Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Aardappels op z'n normandisch - patate alla normanna
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, pancetta, peper, prei, room, ui, vleesbouillon en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, fruit, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, melk, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Picknick / diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Okoko recepten:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken: