Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Recept uit delicious. magazine - 2011-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2011-02:
Picknick / lunch uit Love your lunch:
Recept uit Puur eten:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Varkensvlees:
Recept uit delicious. magazine - 2014-13:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-01:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / lunchgerecht uit delicious. magazine - 2010-02:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Thermomix Feest:
Bijgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Tajine:
Bijgerecht uit Fast food: