Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, brood, citroensap, gehakt, gember, groente, komkommer, olijfolie, peper, sesamolie, sperziebonen, spinazie, taugé, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie: