64 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbouilloncitroensapeieidooiergroentebouillonkaasknoflookmelknootmuskaatolieolijfoliepanna da cucinapeperpeterseliesjalotspecerijentijmvleeswortelzoutzuivel
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Soesjes met pikante vulling

Ingrediënten:
avocado's, bieslook, boter, citroensap, dragon, ei, eierdooiers, kaas, knoflook, krulpeterselie, peper, platte kaas, room, sjalotten, soezendeeg, witte saus en zout

Een recept uit S. Franco en W. Lingwood - Pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:

Carbonara

Ingrediënten:
boter, ei, gedroogde pasta, gerookte doorregen bacon, knoflook, linguine, parmezaanse kaas, room, sjalot, spaghetti, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Canneloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, durum-tarwemeel, ei, eidooier, knoflook, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderfond, rundergehakt, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Penne met tomaten en cantharellen

Ingrediënten:
cantharellen, chilipeper, erwtjes, knoflook, mascarpone, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, peper, room, tomaten, uien, witte wijn en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Lasagne met zeevruchten

Ingrediënten:
bloem, champignons, emmentaler, tomaat, knoflook, lasagne, melk, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, vetstof, zeevruchten en zout

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, ei, knoflook, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, room, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Parmezaansoep

Ingrediënten:
boter, citroensap, gevogeltefond, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalotten en zout

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Gerstrisotto met spinazie lenteversie

Ingrediënten:
bladspinazie, boter, citroenzest, groentebouillon, knoflook, koolrabi, lente-ui, parelgort, parmezaanse kaas, peper, room en zout

Keuken:
Frans
Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit  - Gemüse!

Snack of tussendoortje uit Gemüse! :

Knapperige polentasticks

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, instantpolenta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Cannelloni

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, champignons, ei, eidooier, gehakt, grano duro meel, knoflook, olie, paprikapoeder edelsusz, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, runderbouillon, spinazie, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...