93 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumbloemcitroencitroensapgehaktknoflookkruidenlaurierolijfolieoreganopeterseliepreispecerijentijmtomaatuivetwitte peperwortelzeezoutzonnebloemoliezoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Geroerbakte noedels & taugé

Ingrediënten:
cellofaannoedels, dipsaus, geroosterde gezouten pindas, glasnoedels, groentebouillonpoeder, knoflookbieslook, koriander, lichte sojasaus, munt, olie, rawit, taugé, thaise sjalotjes, water, witte wijn en zwarte peper

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
noedels
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Arroz con pollo op onze wijze

Ingrediënten:
bieslook, citroenblaadjes, gele paprika, gevogelteglace, kip, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, rijst, rode paprika, rode spaanse peper, saffraanpoeder, tomaat, ui, water, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Diner / voorgerecht uit Bouillon:

Ravioli met varkensvlees

Ingrediënten:
chinese bieslook, citroengras, djeroek poeroet, doorregen spek, druivenpitolie, eidooier, gyozavellen, ijsblokjes, japanse ingelegde gember, kerrieblad, kimchi, koriander, nuoc mam, peper, runderbouillon, savora mosterd, thaise basilicum, varkensschenkel, yuzu kosho en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Paddestoelen in deeg met kruidenmayonaise

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, knoflook, koriander, mayonaise, olijfolie, paddestoelen, peper, peterselie, pistachenoten, ui, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sean Wainer - Love your lunch

Picknick / lunch / buffet uit Love your lunch:

Med e ane couscou alade met verse kruiden

Ingrediënten:
bieslook, citroen, couscous, gemalen komijn, groentebouillonblokje, water, komkommer, olijfolie, peper, rode paprika, rodewijnazijn, peterselie, verse koriander, verse muntblaadjes, witte ui, zongedroogde tomaten, zout en zwarte olijven

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Quiche met amandelbodem en spinazie

Ingrediënten:
ei, amandelmeel, olijfolie, bieslook, eieren, bloem, boter, gehakt, jonge spinazie, kerstomaat, kokosolie, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika's, rode pepervlokken, zout, volle kokosmelk, water en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Morieltjes

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroensap, morieljes, olijfolie, salie, sjalotten, sojasaus, knoflook, water, witte peper en zeezout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Karen van Winkel, Lynn de Schuyter en Sieglinde Michiel - Bake Off Vlaanderen

Ontbijt uit Bake Off Vlaanderen:

crackers met zelfgemaakte boter

Ingrediënten:
fijn griesmeel, olijfolie, peper, pompoenpitten, room, sesamzaad, speltmeel, verse tuinkruiden, water, zaden, zeezout, zonnebloempitten en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Haal meer recepten op...